• 17.03.2020
  Regnskapsmedarbeider til leie

  I noen perioder kan det være nødvendig for en virksomhet å hente inn ekstern hjelp. Kanskje er virksomheten inne i en travel prosjektperiode, en ansatt er sykemeldt eller man trenger hjelp til å rydde opp i regnskapet.

  Les mer
 • 03.03.2020
  Regnskapstjenester i Langevåg og Ålesund

  En regnskapsfører skal føre bilag og sørge for at virksomheter har kontroll på egen økonomi. En dyktig regnskapsfører er i tillegg en samarbeidspartner som hjelper virksomheter med å drive forretning på en effektiv og god måte.

  Les mer
 • 18.02.2020
  Derfor bør du ha med deg regnskapsfører på styremøtet

  Styrets ansvar og oppgaver er blant annet å sette mål for virksomheten, og organisere og kontrollere arbeidet. Det er styret som er ansvarlig for at regnskapet holder mål, og i mange tilfeller er det både tid og krefter å spare ved å la profesjonelle ta seg av regnskapet til virksomheten.

  Les mer
 • 04.02.2020
  Vi hjelper deg med selskapsetablering

  Nå til dags er det kjapt og enkelt å etablere et selskap. Først må du velge organisasjonsform, deretter må du registrere firma. Alt kan gjøres digitalt, og med bare noen få klikk. At selve etableringen er relativt enkel, betyr imidlertid ikke at du ikke trenger å ha orden på papirene og økonomien til ditt selskap.

  Les mer
 • 21.01.2020
  Skybaserte tjenester

  Regnskapsførsel og økonomistyring er ikke hva det en gang var. I det siste har flere og flere arbeidsmetoder blitt digitalisert. Dermed har også flere prosesser blitt mer effektive, fleksible og tilrettelagt for ulike former for regnskapsføring.

  Les mer
 • 07.01.2020
  Når trenger man regnskapsfører?

  Det er virksomheten som er ansvarlig for at regnskapet blir ført korrekt. Du kan selvfølgelig gjøre det selv, men husk at det er mye du skal ha kontroll på, og at det er fort gjort å gjøre feil.

  Les mer