Regnskapstjenester i Langevåg og Ålesund

En regnskapsfører skal føre bilag og sørge for at virksomheter har kontroll på egen økonomi. En dyktig regnskapsfører er i tillegg en samarbeidspartner som hjelper virksomheter med å drive forretning på en effektiv og god måte.

JEK Regnskap AS tilbyr gode og pålitelige regnskapstjenester, som er tilpasset kundens behov. Vi har både autoriserte regnskapsførere og medarbeidere med god administrativ erfaring. JEK Regnskap AS har avdelinger i både Ålesund og Langevåg, og kan tilby de fleste tjenester innen regnskapsføring. 


Våre regnskapstjenester 

Vi kan tilby tjenester innen: 


Dyktige og autoriserte regnskapsførere i ditt område 

JEK Regnskap AS har gjennomarbeidede og gode rutiner for alle typer oppdrag. Vår bransjeorganisasjon Regnskap Norge sørger for jevnlig faglig oppdatering for våre medarbeidere, i tillegg til at autorisasjonen fornyes hvert femte år. Dersom din regnskapsfører ikke er tilgjengelig, kan alle på vårt kontor bistå med de oppgaver som er gitt oss. Alle våre medarbeidere er underlagt taushetsplikt. 


Det er viktig for oss å levere effektive og gode tjenester til våre kunder, som gjør det enkelt for dem å opprettholde en god bokføring av regnskapet. Bilag overleveres ved regelmessige intervaller, som våre regnskapsførere organiserer i en hensiktsmessig inndeling. 


Behovstilpassede tjenester for effektivt samarbeid 

Vi er opptatt av at våre kunder skal være fornøyd med de tjenestene som vi leverer. Derfor tilbyr vi en rekke behovstilpassede og skybaserte regnskapstjenester, slik at våre kunder får akkurat den tjenesten som de trenger. 


Når en virksomhet inngår et samarbeid med oss utarbeider vi en avtale sammen, som blir gjennomgått av både virksomheten og en saksbehandler. Avtalen har som mål å sikre at oppdrag blir utført på en tilfredsstillende måte og å regulere frister for innsendelse av bilag og lignende. Dette er for at begge parter skal være trygg på at tjenestene som leveres gjennomføres på en hensiktsmessig og tilfredsstillende måte. 


Ta kontakt med JEK Regnskap AS 

Har du behov for regnskapstjenester? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller send oss en mail. Du kan også ringe vår avdeling i Ålesund på telefon 480 43 241 eller vår avdeling i Langevåg på telefon 70 19 94 80.