Regnskapsmedarbeider til leie

I noen perioder kan det være nødvendig for en virksomhet å hente inn ekstern hjelp. Kanskje er virksomheten inne i en travel prosjektperiode, en ansatt er sykemeldt eller man trenger hjelp til å rydde opp i regnskapet.

Vi mener at dersom en bedrift skal klare å vokse seg sterkere og bedre – er det viktig at ledelsen har tid til å jobbe med aktiv drift av virksomheten og fokusere på verdiskapning, framfor å bli begravd i administrativt arbeid. JEK Regnskap tilbyr regnskapshjelp til virksomheter i prosjektperioder. 


Dersom du tar i bruk denne ordningen, så vil en av våre dyktige regnskapsførere komme til din virksomhet og jobbe i deres system. Regnskapsmedarbeideren vil kunne ta seg av administrative oppgaver, regnskapet og andre økonomiske tjenester, alt ettersom hva det er behov for. 


Regnskapsfører til styremøter 

Alle virksomheter plikter å avholde styremøter. På disse møtene skal styret blant annet fastsette mål, godkjenne regnskap og organisere virksomhetens arbeid. I mange tilfeller kan det være lurt å ha med seg en regnskapsfører som kan bistå med praktisk gjennomføring av oppgaver i forkant av, under og etter møtet. JEK Regnskap tilbyr dyktige og profesjonelle regnskapsførere, som har god erfaring med å gjennomføre konstruktive og godt organiserte styremøter. 


Les mer om fordelene med å ha med seg en regnskapsfører på styremøtet her.


Effektive og smarte skybaserte løsninger 

Vi tilbyr også skybaserte løsninger, som effektiviserer kommunikasjonen mellom virksomheten og oss som regnskapsfører. Dersom du velger å ta i bruk skybaserte tjenester har du alltid tilgang til informasjon om virksomhetens regnskap og økonomi i sanntid. Skytjenesten gjør det mulig å effektivisere prosesser som tidligere har vært tidkrevende – slik at virksomheten får mer tid til å jobbe med sitt kjernearbeid. 


Du kan selv velge i hvilken grad regnskapet skal digitaliseres. Vi kan tilby behovstilpassede løsninger for din virksomhet, slik at dere får den løsningen som fungerer best med deres daglige drift og rutiner. 


Ta kontakt med oss 

Har du behov for en regnskapsfører i en periode, eller har noen spørsmål om utleie av regnskapsfører til styremøter? Ta kontakt med oss! Vi bidrar gjerne med både fast og midlertidig bistand innenfor regnskap, administrative oppgaver og andre aktuelle økonomiske tjenester, slik at dere kan fokusere på verdiskapende arbeid for virksomheten.