Vi hjelper deg med selskapsetablering

Nå til dags er det kjapt og enkelt å etablere et selskap. Først må du velge organisasjonsform, deretter må du registrere firma. Alt kan gjøres digitalt, og med bare noen få klikk. At selve etableringen er relativt enkel, betyr imidlertid ikke at du ikke trenger å ha orden på papirene og økonomien til ditt selskap.

Det finnes mange krav og plikter som skal oppfylles for at et selskap skal kunne drives på en skikkelig og ryddig måte. 


JEK Regnskap kan bistå med hjelp til etablering av selskap. Det være seg ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger, meldinger til Brønnøysundregisteret og etablering av nødvendige protokoller. I tillegg kan vi tilby tjenester innen generell regnskapsføring for selskapet og hjelp til å forholde seg til regler og lover rundt bokføring, skatter og avgifter. 


Gode rutiner for regnskap er et viktig verktøy 

Alle som driver en bedrift må føre et regnskap. I mange tilfeller danner regnskapet grunnlaget for en del lovpålagte oppgaver som skal leveres til myndighetene. Ved å ha et oppdatert og ryddig regnskap er det enklere å ha kontroll over de øvrige oppgavene i selskapet. 


Et nyetablert selskap har mange prosesser som må på plass for å kunne driftes på en fornuftig og effektiv måte. For eksempel må grunnleggende ting som å knytte ordrer og leveranser med fakturering på plass, lønn skal utbetales til riktig tid og det skal være gode rutiner for inn- og utgifter. 


Du kan med andre ord spare deg for mye tid og stress ved å ha orden i systemet, helt fra oppstart. Vi anbefaler å involvere en regnskapsfører allerede i etableringsfasen, slik at gode og ryddige rutiner er implementert helt fra start. Da slipper du å bruke mye tid på å ta igjen det tapte ved det senere tidspunkt, eller måtte rette opp i kostbare feil med regnskapet. 


En dyktig regnskapsfører gir mange muligheter til et selskap i vekst 

Uansett om du skal etablere eller endre strukturen et selskap, er det lurt å få bistand fra en regnskapsfører. Vi har mye å tilby selskaper, enten de er nyetablert, i vekst eller i endring. Dersom det er behov for å få på plass likviditet knyttet til å realisere selskapets mål, kan vi for eksempel bidra med å avdekke potensial og identifisere muligheter. 


JEK Regnskap tilbyr også skybaserte løsninger, som vil effektivisere driften og samarbeidet med regnskapsføreren ytterligere – slik at du og dine ansatte får mer tid til å fokusere på selskapets kjernevirksomhet og verdiskapende arbeid. 


Les mer: Skybaserte løsninger 


Ta kontakt med oss 

JEK Regnskap AS kan bistå med rådgiving og tjenester. Når du tar kontakt vil vi alltid ha et møte først, slik at vi sammen kan kartlegge hvilke behov selskapet vil ha for regnskapsfører og bistand ved oppstart. Deretter vil finne den løsningen som passer best for ditt selskap. Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema, send en mail, eller ring vår avdeling i Langevåg på telefon 70 19 94 80 og vår avdeling i Ålesund på telefon 480 43 241.