Regnskapsmedarbeider

Det er mange grunner til at en bedrift trenger hjelp med regnskapstjenester eller administrativt arbeid. Kanskje er en kollega på ferie, i permisjon eller sykemeldt. Kanskje er det travle tider og man trenger flere ansatte i en prosjektperiode som kan hold øye med økonomien.

Vi bistår med det arbeidet eller tjenestene kunden vil ha hjelp til eller vil sette bort permanent eller midlertidig. Ingen jobb er for liten og få er for store. I denne sammenhengen er kompetanse og optimal arbeidsdeling er nøkkelordene. Det er viktig at din bedrift får muligheten til å vokse og utvikle seg. Ofte er det bedre at ledelsen i et selskap kan fokusere på nye ideer og aktiv drift av selskapet enn å begraves i administrativt arbeid og regnskap.

Fast eller midlertidig støtte
JEK Regnskap bidrar gjerne med fast eller midlertidig bistand i forhold til regnskapsarbeider, administrasjon og andre økonomiske tjenester som måtte være aktuelle. Våre bedrift består både av autoriserte regnskapsførere og personer med god administrativ erfaring. Slik kan vi støtte din bedrift til å bli sterkere og bedre.

Har du spørsmål om utleie av økonomiske tjenester kan du ta kontakt med våre autoriserte regnskapsførere i Ålesund og Langevåg her.