Økonomisk Rådgiving

Økonomisk rådgiving er viktig for både privatpersoner og bedrifter. Særlig er økonomiske råd viktige når man skal starte en bedrift. Det å kontakte en regnskapsfører er ofte et veldig godt steg på veien til egen bedrift.

Autoriserte regnskapsførere har ofte bred erfaring og kan tilby svært gode råd innen økonomi og skatter.

JEK Regnskap har moderne dataverktøy for analyse, budsjettsimuleringer og annen økonomisk rådgivning. Hos oss møter du 4 autoriserte regnskapsførere med kunnskap innen alle over nevnte felt. Vi ønsker å være en aktiv støttepartner for våre kunder slik at de gjør det så bra som mulig.

Skatterådgiving og råd om føring av regnskp
Økonomisk rådgivning kan bestå av tilrettelegging av regnskapsrutiner, effektivisering og regnskapsanalyser. Økonomi- og skattemessige oppgaver kan stjele mye tid fra ledelsen i en bedrift som heller skulle gått mer hensiktsmessige oppgaver som å finne nye måter å bistå kunder og ansatte. Det kan også ta mye tid og virke komplisert å sette seg inn i alle skatteforhold en bedrift må tenke på. Ved å engasjere et regnskapsbyrå kan ledelsen i din bedrift fokusere på å lede og drive selskapet fremover, men samtidig være trygg på at økonomien er ivaretatt.

Er du på utkikk etter økonomisk og skattemessig rådgivning kan JEK Regnskap være behjelpelige. Ta kontakt med våre autoriserte regnskapsførere i Ålesund og Langevåg her.