Etableringsrådgiving

Den første avgjørelsen man må ta ved oppstart av en ny bedrift er å velge organisasjonsform. Når denne avgjørelsen er tatt er det viktig å registrere firmaet. Du trenger kun å gjøre dette en gang da de ulike offentlige registerene samarbeider. Dette er på dette tidspunktet at det er lurt å tenke på om du trenger en regnskapsfører eller revisor. Det er ikke krav til dette, men det er flere fordeler ved å engasjere noen utenfra om du ikke sitter på denne kompetansen selv.

JEK Regnskap bistår ved nyregistrering av bedrifter og endringer. Dette gjelder generalforsamlinger, ordinær og ekstraordinær, og meldinger til Brønnøysundregistrene samt etablering av nødvendige protokoller. Vi kan også være ditt regnskapsbyrå og være din ekspert på regler og lover rundt bokføring, skatter og avgifter. Det er viktig å etablere gode rutiner fra starten av slik at du ikke må bruke mye tid på å ta igjen det tapte senere. Om man ikke gjør seg kjent med alle krav og lover kan det både bli dyrt og tidkrevende å rette opp i.

JEK Regnskap hjelper gjerne med etableringsrådgivning. Har du spørsmål angående dette eller regnskapstjenester kan du ta kontakt med våre autoriserte regnskapsførere i Ålesund og Langevåg her.