Image
Text

Regnskapstjenester

Text

For å utføre regnskapstjenester for andre må man være en autorisert regnskapsfører. Denne typen tjenester inkluderer alt fra regnskap, fakturering, lønnskjøring, rapportering, årsoppgjør, samt bedriftsøkonomisk rådgivning. JEK Regnskap ønsker å være en støttespiller for din bedrift slik at dere utvikler dere økonomisk, samtidig som alle krav til økonomisk dokumentasjon overholdes.

 

Vi jobber tett med våre klienter og gjør det så enkelt som mulig for de å opprettholde god bokføring. Ved regelmessige intervaller, enten ukentlig, månedlig eller annen hver måned, overleverer våre klienter sine bilag til oss. Disse samles i permer som våre regnskapsførere setter opp for deg med en hensiktsmessig inndeling. Ved mottakelse av billagene vil vi registerer disse, kjøre regnskap og utarbeide rapporter som sendes tilbake til klienten

Text

Våre prosesser kan tilpasses klienter og bedrifter med spesielle behov. Om ditt firma behøver avdelings- eller prosjektregnskap kan vi være behjelpelig med dette. Vi har erfaring med regnskap for ulike bransjer og vil også være kjent med spesielle krav til ulike typer bedrifter. Våre kunder opplever at de kan fokusere på driften av selskapet i stedet for økonomien. Du finner våre kontorer i Langevåg og Ålesund.


Ønsker du hjelp med ulike regnskapstjenester kan du ta kontakt med våre autoriserte regnskapsførere i Ålesund og Langevåg her.

Text

JEK REGNSKAP AS 

 

Stadsnesvegen 11 (2 etasje), 6030 LANGEVÅG
Telefon: 70 19 94 80
Telefax: 70 19 19 90
E-post: kornberg@jek.no

Text

AVDELING ÅLESUND 

 

Myrabakken Næringsenter(Bygg 2)

6010 Ålesund
Telefon: 480 43 241
Telefax: 70 19 19 90
E-post: kornberg@jek.no

Form2
Name
Please fill name field
E-mail
Please fill e-mail field
Message
Please fill message field
Send
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon