Image
Text

Regnskapsmedarbeider

Text

Det er mange grunner til at en bedrift trenger hjelp med regnskapstjenester eller administrativt arbeid. Kanskje er en kollega på ferie, i permisjon eller sykemeldt. Kanskje er det travle tider og man trenger flere ansatte i en prosjektperiode som kan hold øye med økonomien.


Vi bistår med det arbeidet eller tjenestene kunden vil ha hjelp til eller vil sette bort permanent eller midlertidig. Ingen jobb er for liten og få er for store. I denne sammenhengen er kompetanse og optimal arbeidsdeling er nøkkelordene. Det er viktig at din bedrift får muligheten til å vokse og utvikle seg. Ofte er det bedre at ledelsen i et selskap kan fokusere på nye ideer og aktiv drift av selskapet enn å begraves i administrativt arbeid og regnskap.

Text

Fast eller midlertidig støtte
JEK Regnskap bidrar gjerne med fast eller midlertidig bistand i forhold til regnskapsarbeider, administrasjon og andre økonomiske tjenester som måtte være aktuelle. Våre bedrift består både av autoriserte regnskapsførere og personer med god administrativ erfaring. Slik kan vi støtte din bedrift til å bli sterkere og bedre.

 

Har du spørsmål om utleie av økonomiske tjenester kan du ta kontakt med våre autoriserte regnskapsførere i Ålesund og Langevåg her.

Text

JEK REGNSKAP AS 

 

Stadsnesvegen 11 (2 etasje), 6030 LANGEVÅG
Telefon: 70 19 94 80
Telefax: 70 19 19 90
E-post: kornberg@jek.no

Text

AVDELING ÅLESUND 

 

Myrabakken Næringsenter(Bygg 2)

6010 Ålesund
Telefon: 480 43 241
Telefax: 70 19 19 90
E-post: kornberg@jek.no

Form2
Name
Please fill name field
E-mail
Please fill e-mail field
Message
Please fill message field
Send
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon