Online regnskap

Vi kan nå tilby våre kunder en online løsning fra vår server i Ålesund. Dette gjør at våre kunder kan få tilgang til sine regnskap 24 timer i døgnet.

Onlineløsningen (terminalserver) gjør at kundene som ønsker det kan gjøre en del av arbeidet selv. Dette kan være f.eks være scanning, fakturering, purringer, registrere innbetalinger og andre aktuelle rutiner.

JEK Regnskap AS kan selvfølgelig utføre alle disse tjenestene på vegne av din bedrift, men om du er på utkikk etter et system som gjør hverdagen enklere for dine ansatte innen regnskap kan dette være en løsning. Det er også en enklere måte for små og mellomstore bedrifter å utføre regnskap og fakturering uten å måtte ansette en egen person til dette.

Systemet er oversiktlig og enkelt å bruke. Det gjør det også mulig å hente ut tallene for bedriften raskt om du skulle trenge å ha det for hånden. Du vil også til en hver tid ha fullstendig oversikt over den økonomiske tilstanden til bedriften slik at ledelsen kan gjøre nødvendige justeringer. At alt er samlet på nett gjør det også mulig for oss som din regnskapsrådgiver å hente ut tall som er nødvendige til ligninger, skatteoppgjør og andre papirer.

Ønsker du mer informasjon om online regnskap og vårt tilbud kan du ta kontakt med Jan Even hos JEK Regnskap i Langevåg.